Måndag 14 Jun
Stockholm

Pacquiao svarar kort och koncist

Manny Pacquiao svarar med stil på Floyd Mayweather Jrs nedsättande uttalande.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Manny Pacquiao har nu sett videon där Floyd Mayweather Jr uttalar sig nedsättande om honom. Svaret från Pacquiao är kort och koncist.

- Videon talar för sig själv, säger Pacquiao genom publicisten Fred Sternberg.

Idag har Mayweather kommit med en officiell ursäkt för sitt beteende.

- Jag ber om ursäkt för vad som hände förra kvällen. Jag vill be om ursäkt till alla eftersom alla tyckte att mina kommentarer var rasistiska. Jag har inte en uns av rasism i mig. Jag har bara kärlek för alla. Vissa av mina killar är muslimer, vissa är judar, puertoricaner, dominikaner och vita och det spelar ingen roll. Jag har inget annat än kärlek i mitt hjärta. Allt jag vill säga är att om någon tog illa upp över vad jag sa så ber jag om ursäkt, som en man. Jag försökte bara ha kul och jag menade inte vad jag sa, hälsar Mayweather via Boxingscene.

För närvarande är Mayweather fortfarande på semester och han har inga inplanerade matcher. Pacquiao avser att möta den tidigare mästaren Antonio Margarito den 13 november på Dallas Cowboy Stadium för den vakanta WBC junior middleweight (154 pounds) titeln.

Många har velat se en match mellan Pacquiao och Mayweather och herrarna kan komma överens lär det bli en intressant match att se fram emot 2011.

Kommentera
Kopiera länk
Dela