1 av 2
- Foto: Ulrika Johansson Hybrant/Nyheter24
2 av 2
- Foto: Ulrika Johansson Hybrant/Nyheter24

The Zone FC vill ha fler mästare

Kampsport24 har pratat med en av arrangörerna som säger att fler titelmatcher planeras inför The Zone FC 7 i november.


Klara deltagare

Victor Cheng (4-1)

Martin Svensson (6-2)

Tommy Blom (1-0)

Rami Aziz (0-1)

Max Hederström (0-0)

Den 27 november arrangerar The Zone FC sin sjunde gala kallad "Warriors" i Lisebergshallen i Göteborg.

Under den senaste galan i mars utsågs mästare i fjädervikt samt weltervikt och nu har man planer på fler bälten.

- Vi har långt gånga planer på det och vi kommer annonsera det via vår hemsida så snart allt är klart, säger arrangören Jesper Gunnarson till Nyheter24.

I övrigt har man inte gjort några stora förändringar inför galan men Gunnarson säger att målsättningen är given.

- Målsättning är att återigen bjuda publiken på ett bra och tajt show med en blandning av lokala, nationella och internationella fighters.

Än så länge har man presenterat fem namn för galan där majoriteten gått matcher för organisationen tidigare. Fler namn väntas bli klara inom kort och enligt arrangören är flera av dessa redan bekanta för publiken.

Olycklig datumkrock

Galan var först planerad att gå av stapeln den 30 oktober, men då Superior Challenge valde att arrangera en gala i Stockholm dagen före ändrades datumet till slutet av november.

Oturligt nog valde dock K-1 "Rumble of the Kings" att förlägga sin stora gala i Stockholm till samma datum som The Zone FC, något som Gunnarson säger är olyckligt.

- Helt optimalt är det givetvis inte. Det är synd att galorna konkurrerar med varandra. K-1 har lite annan profil med både K-1, thaiboxning och MMA jämfört med The Zone FC som är renodlad MMA-gala. De två går i städer med 50 mil mellan varandra men det är synd att folk skall behöva välja såklart, förklarar han.

Håll utkik för fler nyheter om den kommande galan hos Kampsport24.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

2 timmar sedan

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

2 timmar sedan
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.