Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kyshenko byter gym

- 05/11/2010, 16:53 -

MIKAEL ANDERSSON / SCANPIX

Ukrainaren Artur Kyshenko tränar med några av världens bästa inför mötet med Marcus Öberg.

En av de mest omskrivna matcherna inför K-1 "Rumble of the Kings" i Hovet den 27 november är mötet mellan hemmahoppet Marcus Öberg och ukrainaren Artur Kyshenko.

Trots att Kyshenko endast är 23 år gammal har han redan hunnit med över 50 matcher som proffs och 2008 gick han final i K-1 MAX World Grand Prix men fick ge sig för japanen Masato.

Under 2010 det dock inte gått särskilt bra för Kyshenko som efter att ha förlorat tre av sina fyra senaste matcher bestämt sig för att flytta från hemstaden Odessa.

Tanken är att han ska träna på några av världens bästa klubbar innan han bestämmer sig och för tillfället befinner sig Kyshenko i Amsterdam uppger Headkicklegend.

Där tränar han på Mike's Gym tillsammans med andra stjärnor som Badr Hari och Melvin Manhoef inför matchen i Stockholm.

Mötet med Öberg blir andra gången Kyshenko går match i K-1 "Rumble of the Kings" i Hovet. För ett år sedan mötte han Abbe Joof och vann via domslut, se den matchen nedan.