Resultat Swedish Open

Den rekordstora tävlingen i brasiliansk jujutsu genomfördes i helgen. Pascal Mazza Ramsby tog guld.

Resultat

För att se alla resultaten besök tävlingens hemsida.

I Stenungsund avgjordes Swedish Open BJJ i helgen och bland de över 600 deltagarna fanns det många välbekanta namn. Ett par av dessa slutade även som vinnare.

Förra veckan pratade Kampsport24 med 18-åringen Pacal Mazza Ramsby som för en gång skull var skadefri inför en stor tävling.

Malmöbon Mazza Ramsby tog hem guldet i herrarns klass under 82 kilo för lilabälten efter en dominant turnering. I finalen slog han Philip Andersson från Nässjö Grappling.

Inte ens fyllda 18 är Amir Albazi som la ännu en medalj till samlingen efter att han tagit hem 64-kilosklassen för blåbälten.

Judoveteranen Mikael Marffy som nyligen blev svensk mästare i submission wrestling vann guld i den öppna klassen för brunbälten.

Ida Hansson besegrade klubbkompisen Shanti Abelha och vann damernas öppna klass för brun och svartbälten.

Hansson som är bosatt i Köpenhamn vann tidigare i år den stora tävlingen Rio Open och kan snart bli belönad med ett svart bälte.