Stockholm

Pensionen - en manöver?

. Foto: Eric Jamison / Scanpix

Randy Couture pratade pension för att pressa UFC att ge honom match mot Lyoto Machida.


Läs mer
UFC 129

Ännu är inget officiellt för denna gala men enligt de rykten som cirkulerar kommer galan att hållas på Rogers Centre i Toronto och att  Georges St. Pierre vs Jake Shields kommer att vara huvudmatch och att Randy Couture vs Lyoto Machida kommer vara på huvudkortet.

De senaste månaderna har MMA-veteranen Randy "The Natural" Couture nästa uteslutande pratat om sin pension från sporten under olika framträdanden. Med tanke på att Couture är 47 år gammal var det ingen som direkt höjde ögonbrynen över detta trots att Couture vunnit i sina två senaste framträdanden mot Mark Coleman och James Toney.

Nu visar det sig att Couture använt hotet om att lägga handskarna på hyllan enbart som ett sätt att sätta press på UFC enligt Wrestling Observer.

Det rådande ryktet är att om den enda matchen som erbjöds honom var mot Quinton "Rampage" Jackson så var den tidigare mästaren Couture inte intresserad att fortsätta.

Istället diskuteras nu en match mot tidigare mästare Lyoto "The Dragon" Machida vid UFC 129 i Kanada, en match som tydligen tilltalar Couture mer. 

Inga kontrakt ska ännu vara skrivna men det lär vara en intressant match för båda parter.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.