Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vinstsviten bruten för Sylvia

- 29/01/2011, 10:03 -

Tidigare UFC-mästaren i tungvikt Tim Sylvia ställdes igår mot Abe Wagner på TFC 16.

Igår höll Titan Fighting Championship sin sextonde MMA-gala i Memorial Hall i Kansas City och i huvudmatchen stod tidigare UFC-mästaren Tim Sylvia och TUF-deltagaren Abe Wagner för underhållningen.

Inför denna match hade Sylvia rest sig från en spektakulär knockoutförlust mot boxningsveteranen Ray Mercer och gått obesegrad i fyra matcher.

Sylvia försökte inleda matchen genom att ta kontroll över mitten av buren och få Wagner att backa men redan i de tidiga utväxlingarna drog ex-mästaren en nitlott. Wagner fick in flera träffar som fick Sylvia i gungning och efter 32 sekunder hade domaren stoppat matchen då Sylvia fallit till mattan.

- Jag tänkte att jag skulle ha ett stort övertag gällande snabbheten. Jag ville sätta press på honom och jag visste att om jag skulle kunna komma innanför hans jabb skulle det vara klart, sa Wagner efter matchen enligt BE.

Se matchen i videon nedan.