Inför UFC 126

VIDEOBLOGG: Dana White summerar sina dagar inför UFC 126.


I det första avsnittet av Dana Whites videoblogg inför UFC 126 får vi bland annat se promotern med sina barn på basketmatchen mellan Boston Celtics och Los Angeles Lakers.

Därefter besöker White ett MMA-gym där de unga utövarna flockas kring honom. White hinner också besöka inspelningsplatsen för dokusåpan The Ultimate Fighter för att fråga Brock Lesnar och Junior Dos Santos vad de tror om helgens matcher.

Under dag tre ligger fokuset mest på presskonferensen som hålls inför galan där titelhållaren Anderson Silva och utmanaren Vitor Belfort utväxlar stenhårda blickar till Whites förtjusning.

Dag ett och två

Dag tre

MMA
/
UFC
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Inför UFC 125
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

3 timmar sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

3 timmar sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

3 timmar sedan
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

igår 20:44
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.