- Foto: arnoldsportsfestival.com

Schwarzenegger älskar MMA

VIDEO: Arnold Schwarzenegger berättar om sitt intresse för sporten.


The Arnold Sports Festival

Läs mer om Schwarzeneggers mässa på hemsidan för "The Arnold Sports Festival".

Sporten MMA har många kända fans och till den skaran ansluter sig även filmstjärnan och politikern Arnold Schwarzenegger.

Schwarzenegger har under sitt liv varit mycket intresserad av hälsa och sport och nu  i helgen går hans "The Arnold Sports Festival" av stapeln i Colombus, Ohio.

På evenemanget har MMA-organisationen Strikeforce en sektion där ringflickor tillsammans med kommentatorn Frank Shamrock och fightern Josh Thompson träffar fans.

Schwarzenegger kommer själv till Strikeforces avdelning och i en intervju berättar han om sitt intresse för sporten.

Se hela intervjun med Schwarzenegger i följande video.

/
/
/
/
MMA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Anklagar domaren – fick 41 miljoner visningar

Ludmila Engquists ord chockar profilen: "Så j*vla pressad"

1 timme sedan
Ludmila Engquists karriär tog en oväntad vändning när hon började med vintersporten bob, efter att ha avslutat friidrottskarriären. Kort efteråt erkände hon att hon dopat sig. Att idén om att satsa på bob kom från Engquist själv chockar både sportprofiler och tv-makare.

Allt om Cristiano Ronaldos barn: Namn, ålder och sonen Angel

2 timmar sedan
Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo har i dag fem barn med olika kvinnor. Nyheter24 har tagit en titt på vad svenskarna undrar mest om fotbollsspelaren och hans familj.

Tvingas tävla i "Saudi" för att kvala in till OS

idag 14:06
Saudiarabiens nya bordtennissatsning kan avgöra vilka svenskar som får åka till OS i Paris. Stjärnorna riskerar både böter och missade rankningspoäng om de inte vill tävla i landet med bristande mänskliga rättigheter. Det är fullt rimligt att ifrågasätta, säger Anton Källberg.

Nadal kan avsluta karriären med Borg som ledare

idag 13:40
Rafael Nadal ställer upp för Europalaget i Laver Cup i september med Björn Borg som kapten. Det kan bli den spanska tennisikonens sista tävling i karriären.

Världsettan Djokovic drar sig ur Madrid Open

idag 12:52
Världsettan Novak Djokovic har vunnit på gruset i Madrid tre gånger under sin karriär, men innan lottningen av årets upplaga stod det klart att serben drar sig ur ATP-turneringen för tredje gången inom loppet av fyra år.