Inför Strikeforce Diaz vs Daley

VIDEO: Panelen i MMA Live förbereder inför nattens gala med intervjuer och analyser.


MMAbloggen

Läs mer om Mixed Martial ArtsMMAbloggen, en del av Kampsport24.

Panelen i MMA Live samlas inför nattens Strikeforce-gala där huvud matchen står mellan försvarande mästare Nick Diaz och britten Paul Daley.

Avsnittet inleds med en intervju med vd Scott Coker som får svara på frågor om Zuffas uppköp av Strikeforce och dess konsekvenser samt nattens gala.

Därefter analyseras huvudmatchen och Kenny Florian och expertkommentatorn Franklin McNeil har olika perspektiv på hur det kommer att gå.

/
/
/
/
MMA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs lycka – det händer nu

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

1 timme sedan
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

2 timmar sedan
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.

Publikfest i Partille – men Sävehof utan chans

2 timmar sedan
Sävehof var chanslöst i den första kvartsfinalen mot landslagsstjärnan Jim Gottfridsson och hans kompisar i Flensburg-Handewitt. Den tyska storklubben vann med 41–30 och lär knappast gå bort sig i returen i nästa vecka.

Ytterligare 1,5 miljarder till gymnastikläkarens offer

3 timmar sedan
FBI:s misslyckande gör att den amerikanska staten nu får betala motsvarande 1,5 miljarder kronor sammanlagt till ett hundratal offer för gymnastikläkaren Larry Nassars övergrepp.

Ryska fäktare nobbar OS-kval

idag 16:56
Det blir inga ryska fäktare i OS i Paris. Ryssarna bojkottar kvalen till OS.