Återigen är det svårt att tyda kontexten som fångats i denna bild. Pekar han "fuck you" eller petar han sig själv i näsan?
1 av 7
Återigen är det svårt att tyda kontexten som fångats i denna bild. Pekar han "fuck you" eller petar han sig själv i näsan? - Foto: Ricardo Mazalan/SCANPIX
Begynnande deprission eller bara allmän bedrövelse? Det är svårt att tyda.
2 av 7
Begynnande deprission eller bara allmän bedrövelse? Det är svårt att tyda. - Foto: Ricardo Mazalan/SCANPIX
River Plate hade inte blivit utslaget på exakt 110 år. Med andra ord kan man förstå att en viss besvikelse spred sig på från läktarhåll.
3 av 7
River Plate hade inte blivit utslaget på exakt 110 år. Med andra ord kan man förstå att en viss besvikelse spred sig på från läktarhåll. - Foto: Eduardo Di Baia/SCANPIX
Polisen i samråd med säkerhetspersonal valde att sätta in vattenkanoner mot de ursinniga fansen.
4 av 7
Polisen i samråd med säkerhetspersonal valde att sätta in vattenkanoner mot de ursinniga fansen. - Foto: Ricardo Mazalan/SCANPIX
Sönderklippt staket: 50 000 kronor.
5 av 7
Sönderklippt staket: 50 000 kronor. - Foto: Eduardo Di Baia/SCANPIX
Det är svårdefinierat huruvida Mariano Pavone tar sig en tupplur eller ser en ångestladdad ångvält rulla mot honom och därav lägger sig ner för att ta emot smällen på bästa sätt.
6 av 7
Det är svårdefinierat huruvida Mariano Pavone tar sig en tupplur eller ser en ångestladdad ångvält rulla mot honom och därav lägger sig ner för att ta emot smällen på bästa sätt. - Foto: Ricardo Mazalan/SCANPIX
Den sammanlagda notan för ramsorna på El Monumental, uppskattades enligt källor ute i Solna till drygt 1,3 miljoner kronor.
7 av 7
Den sammanlagda notan för ramsorna på El Monumental, uppskattades enligt källor ute i Solna till drygt 1,3 miljoner kronor. - Foto: Natacha Pisarenko/SCANPIX

VIDEO: Tumult i Buenos Aires när River åkte ut

Det bästa videoklippet och de mest beskrivande bilderna från tumultet inne på El Monumental när River Plate blev degraderade.


Ett av fotbollsvärldens mest klassiska och anrika lag fästställde sitt eget förfall under söndagskvällen. Detta efter att klubben förlorat mot Belgrano med sammanlagt 1-3 i kvalspelet till Primera División de Argentina.

Det hela renderade i ett mindre upplopp inne på El Monumental. Fansen rasade, spelarna grät och till slut tvingades polisen dra in vattenkanonerna för att stävja publiken.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

3 timmar sedan

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

igår 20:40
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

igår 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.