- Foto: dreamofficial.com

Två titlar försvarades

DREAM höll finalen av sin Grand Prix under dagen där Mousasi och Takaya försvarade sina bälten.


DREAM Japan GP Final

De fullständiga resultaten från galan finns tillgängliga på MMAbloggen, en del av Kampsport24.

Inför 8124 personer i publiken på Ariake Coliseum i Tokyo klarade inte Kazuyuki Miyata att ta titeln från Hiroyuki Takaya under dagens final i DREAMs Grand Prix.

Matchen inleddes jämnt med att mästaren jagade Miyata runt ringen och utmanaren kontrade med slag och låga sparkar.

I ett överlag jämnt möte vände Takaya ett nedtagningsförsök i slutet av matchen och avslutade med att lossa slag från topposition.

Efter 20 minuters kamp ansåg en av domarna att Miyata hade gjort tillräckligt för att vinna men då de två övriga domarna gav vinsten till Takaya så behöll han sin fjäderviktstitel.

Mousasi klar i första ronden

Forne Strikeforce-mästaren Gegard Mousasi utmanades av den olympiske silvermedalisten i judo Hiroshi Izumi om DREAMs titel i lätt tungvikt.

Izumi inledde våldsamt men det blev snabbt tydligt att han inte kunde matcha Mosasis stående kunskaper.

Efter tre minuter i första ronden släppte Mousasi loss en tung högerkrok som sänkte japanen till mattan. Izumi försökte att återhämta sig men då han inte försvarade sig tillräckligt så valde domaren att stoppa matchen.

Detta var den 31 vinsten för Mousasi som till hösten sannolikt kommer att gå match för Strikeforce igen.

/
/
MMA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nylander "en möjlighet" nästa match

1 timme sedan

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

igår 22:58
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

igår 22:18
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

igår 21:50
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.