Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

VIDEO: Currans superspark

- 21/08/2011, 19:53 -

bellator.com

På nattens Bellator 48 slog Pat Curran ut Marlon Sandro och har nu vunnit två turneringar i olika viktklasser.

Inför finalen i sommarens turnering i fjädervikt pratades det mycket om Marlon Sandros (19-3) tunga händer. Istället blev det Pat Curran (16-4) som vann via knockout.

Brassen Sandro var dock i ledningen när den andra ronden satte igång efter att hans serier med krokar och upercuts hade öppnat upp Currans ansikte. Då träffade Curran med en perfekt spark när Sandro lutade sig bakåt.

Sparken fick Sandro att gå i golvet fullständigt utslagen men Curran ville vara säker och följde upp med ett par slag innan domaren kunde bryta.

Med turneringssegern är Curran nu historisk. Förra året vann han nämligen Bellators turnering i lättvikt och fick utmana Eddie Alvarez om bältet. Då förlorade han knappt och får nu en andra chans att bli mästare mot fjäderviktsmästaren Joe Warren i en viktklass som passar honom bättre.

Konrad fortsätter att vinna

Tungviktaren Cole Konrad (7-0) är mästare i tungvikt och utmanades av veteranen Paul Buentello (29-13). De flesta trodde att den 120-kilo Konrad skulle brotta sig till segern som vanligt.

Men istället visade han prov på att han utvecklats en del stående och höll de två första ronderna och lyckades bra med det. I den tredje ronden tog han sen ner Buentello och var nära att avsluta.

Domslutet gick solklart till jätten Konrad.

Se Currans spark: