Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fotbollsklubb sponsrar Nogueira

- 25/08/2011, 15:42 -

internacional.com.br

Inför helgens UFC 134 i Rio de Janeiro har hemmahoppet Antonio Rodrigo Nogueira skrivit på ett kontrakt med fotbollsklubben Internacional.

Natten till söndag svensk tid på UFC 134 möter exmästaren i PRIDE, Antonio Rodrigo Nogueira (32-6-1), amerikanen Brendan Schaub (8-1) i tungvikt.

Till den matchen är Nogueira sponsrad av storklubben Internacional skriver Sherdog.

– Nu är jag Internacional av hela mitt hjärta. Jag vill se Gremio komma med en tungviktare som kan slå ner mig, säger Nogueira.

På grund av det här har Internacional förberett en speciell video som ska visas på storbild under lagets kommande match mot Independiente. Nogueira finns även på bild på lagets hemsida iklädd deras matchtröja.

– Jag ska göra mitt bäst för att representera klubben på bästa möjliga sätt. Den här veckan fajtas vi för två titlar, Recoba med fotbollslaget och UFC "Rio" med mig, säger Nogueira.

Tidigare har även mellanviktsmästaren Anderson Silva skrivit ett sponsoravtal med Corinthians och Paulo Thiago med Cruzerio.

I galans huvudmatch ställer Silva sitt bälte på spel mot Yushin Okami.