Lördag 4 Dec
Stockholm

Här är matcherna ni inte får missa

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Med EM-kvalet avklarat bjuder fotbollseuropa på ett par supermatcher i helgen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
och här följer ni matcherna:

Lördag

Liverpool - Manchester United börjar klockan 13.40 och visas i Viasat Fotboll.

AC Milan - Palermo börjar klockan 20.40 och visas i TV4 Sport.

Söndag

Australien - Nya Zeeland börjar klockan 09.45 och visas i TV10.

Trelleborgs FF - Mjällby börjar 14.00 och visas i Canal Plus.

Lazio - Roma börjar klockan 20.40 och visas i TV4 Sport. 

Nyheter24 guidar dig till en späckad sporthelg - med två riktiga sportmåsten.

Lördag

Liverpool - Manchester United

Undrar om expertkommentator och gamle United-hjälten Gary Neville kommer att kommentera lördagens match? Neville reprensenterade med sin blotta gestalt under sin aktiva karriär det hat som finns i mötet mellan två av engelsk fotbolls absoluta jättar, ett hat som fick hantverkare att bygga in Liverpool-souvernirer under Nevilles svimmingpool.

Läs mer om "The North West Derby" här.

Milan - Palermo

Zlatan Ibrahimovic har gjort comeback efter en skadefylld period och har varit... sådär. Mot Finland var han direkt dålig men mot Palermo kan han ta en liten revansch och hjälpa till med att ta tre välbehövliga poäng för Milan.

Söndag 

Australien - Nya Zeeland

Ni följer väl Rugby-VM? Turneringen är nu inne i det absolut slutskedet och i semifinalen ställs hemmanationen Nya Zeeland mot - grannlandet och bittra antagonisten Australien, en match väl värd att ställa klockan för.

Trelleborg - Mjällby

Ett par timmar senare återvänder vi till fotbollen och till en match som kan ses som en hyllning... till internationell fotboll. För TFF - Mjällby kommer inte bli en underhållande match - den kommer vara av undermålig karriär - men det är en av få matcher som fortfarande betyder något i årets allsvenska. Förlust för TFF och Vångavallen är 2012 inte längre en allsvensk adress.

Lazio - Roma

Efter att ha avnjutit Fredrik Jensens ljuva bollbehandling avrundar vi helgen med italiens hetaste match- slaget om Rom - Lazio mot Roma. Pånyttfödda Lazio tar emot Francesco Tottis Roma i möte som brukar vara hett - och innehålla allt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela