Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pacquiao knep vinsten mot Marquez

- 13/11/2011, 13:15 -
I natt var det dags för tredje mötet mellan Manny Pacquiao (till höger) och Juan Manuel Marquez.

I natt var det dags för tredje mötet mellan Manny Pacquiao (till höger) och Juan Manuel Marquez.

Julie Jacobson

BOXNING - Manny Pacquiao besegrade Juan Manuel Marquez under nattens mycket jämna möte över femton ronder.

När klockan klämtade efter tolfte ronden verkade Juan Manuel Marquez säker på att han äntligen besegrad sin nemesis i Manny Pacquiao. Marquez bars runt i ringen som en segrare och Pacquiao valde att gå ner på knä i sin ringhörna och be.

När domslutet kom visade det sig att en domare bedömde matchen lika och att två av dem tilldömt matchen till den filippinske mästaren Pacquiao som därmed tog sin femtonde raka vinst i karriären.

Pacquiao medgav att det varit en mycket jämn match men var säker på sin sak att han hade vunnit. Publiken i Las vegas var uppenbart av en annan uppfattning då bu-ropen ekade på MGM Grand Garden Arena.

Efter matchen spekulerades det kring om Floyd Mayweather Jr skulle vara nästa motståndare för Pacquiao. Men röster höjdes för ett fjärde möte med Marquez då det fortfarande inte känns övertygande om vem som är bäst dem emellan.

På frågan om Pacquiao var intresserad av ytterligare en match var svaret enkelt.

- När som helst, konstaterade Pacquiao.

Höjdpunkterna från matchen