Mike Tindall borde ha stannat i hotellrummet.
1 av 5
Mike Tindall borde ha stannat i hotellrummet. - Foto: Tom Hevezi/AP/SCANPIX
Steven Gerrard älskar verkligen Phil Collins. Men sätter man inte på den mjukrockande stjärnans musik när Liverpool-kaptenen och hans vänner vill, då kan det bli bråk.
Fråga bara dj:n och Manchester United-supportern Marcus McGee, som fick ordentligt med
2 av 5
Steven Gerrard älskar verkligen Phil Collins. Men sätter man inte på den mjukrockande stjärnans musik när Liverpool-kaptenen och hans vänner vill, då kan det bli bråk. Fråga bara dj:n och Manchester United-supportern Marcus McGee, som fick ordentligt med - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX
Antingen väljer man att träna mer och satsa hårdare för att slå sin huvudkonkurrent… eller så gör man som Tonya Harding gjorde.
Det var inför de nationella mästerskapen i konståkning 1994 som Hardings exmake Jeff Gillooly anlitade Shane Stant för att slå
3 av 5
Antingen väljer man att träna mer och satsa hårdare för att slå sin huvudkonkurrent… eller så gör man som Tonya Harding gjorde. Det var inför de nationella mästerskapen i konståkning 1994 som Hardings exmake Jeff Gillooly anlitade Shane Stant för att slå - Foto: JACK SMITH/AP/SCANPIX
Han hade moonat Hajduk Split-fans och till och med lånat 350 000 euro av klubbägaren för att betala av sina spelskulder. Men när det avslöjades att backen Dino Drpic hade haft sex med sin fru, Playboy-modellen Nives Celzijus, på hemmaarenans gräsmatta, fi
4 av 5
Han hade moonat Hajduk Split-fans och till och med lånat 350 000 euro av klubbägaren för att betala av sina spelskulder. Men när det avslöjades att backen Dino Drpic hade haft sex med sin fru, Playboy-modellen Nives Celzijus, på hemmaarenans gräsmatta, fi - Foto: Winfried Rothermel/AP/SCANPIX
Vintern 2007 vägrade Arne Riise sjunga karaoke med Craig Bellamy i ett träningsläger i Algarve inför ett Champions League-möte med Barcelona. Det borde norrmannen inte ha gjort.
Den frispråkige walesaren flippade ur helt och hållet och attackerade Liverpo
5 av 5
Vintern 2007 vägrade Arne Riise sjunga karaoke med Craig Bellamy i ett träningsläger i Algarve inför ett Champions League-möte med Barcelona. Det borde norrmannen inte ha gjort. Den frispråkige walesaren flippade ur helt och hållet och attackerade Liverpo - Foto: DAVE THOMPSON/AP/SCANPIX

Superstjärnan som gjorde allt fel - och dvärgkastning

Englands landslagsstjärna åkte dit när han hängde med sitt blonda ex på en dvärgkastningsbar mitt under VM bara veckor efter att ha gift sig med drottningens barnbarn.


Idrottens sjuka värld

Allting kan hända i idrottens värld. När vanliga människor får för mycket pengar och för mycket fritid - då börjar skandalerna dugga tätt. Men vissa händelser är naturligtvis sjukare än andra. Därför listar Nyheter24 de fem mest bisarra skandalerna som vi minns. Kolla in bildspelet!

33-årige Mike Tindall hade varit gift med Englands drottning Elizabeth II:s barnbarn Zara Phillips i sex veckor. England hade precis vunnit öppningsmatchen i rugby-VM i Nya Zeeland mot Argentina. Glada bestämde sig flera stjärnor, däribland Tindall, för att gå ut och fira på en bar i Queenstown på den södra ön.

Men det borde den engelske vice lagkaptenen inte ha gjort. I stället fastnade han på film när han kysste och tafsade på en blondin, som dessutom förde Tindalls ansikte mot sina bröst.

Det slutar inte där. Baren landslagsspelarna befann sig i är sen länge ökänd. Varför undrar du kanske? Jo, där arrangeras ofta dvärgkastningstävlingar. Jo, ni läste rätt. Den som lyckas kasta en livs levande dvärg längst vinner.

Sparkades ut ur landslaget

Den sjuka fyllekvällen slutade med att Tindall nyligen bötfälldes nästan 300 000 kronor, fick ordentligt med skit från alla håll och att han till slut kastades ut ur landslaget.

Kaptenen Lewis Moody har efteråt sagt att han "kanske borde ha bett grabbarna att lämna baren". Något han kom fram till flera veckor efter skandalen som förföljde England under hela VM. Moody la ner landslaget efter VM.

Inte nog med det, i sitt fall tar Tindall med stor sannolikhet sin egen förbundskapten Martin Johnson. De båda vann VM ihop 2003 och när Tindall uteslöts av förbundet valde Johnson att försvara sin gamle polare. Detta verkar vara den sista spiken i Johnsons förbundskapten-kista.

Läxan? Sluta häng med ditt blonda ex sex veckor efter att du gift dig med på en ökänd dvärgkastningsbar med alkohol i blodet mitt under rugby-VM där media följer alla dina steg dygnet runt. 

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!