Sandelin fyra i Skottland

- 02/10/2008, 20:16 -

Jarmo Sandelin är två slag från ledningen i Europatourtävlingen. (TT)

Jarmo Sandelin är två slag från ledningen efter den första dagens spel av Europatourtävlingen i golf i Skottland. Tävlingen avgörs på tre banor, St Andrews, Carnoustie och Kingsbarns och Sandelin spelade på den senare som verkade vara den lättaste banan. Redan efter fyra hål var Sandelin fyra under par och han slutade på 66 slag, sex under par, vilket innebar delad fjärde plats.

Sören Hansen verkade ha blivit inspirerad av boxningsvärldsmästaren Vladimir Klitsjko, hans spelpartner i pro-am-tävlingen tidigare i veckan. För dansken gick på knock direkt och avslutade öppningsrundan med en serie tuffa slag på Kingsbarns. Eller vad sägs om birdie, birdie, eagle på de tre sista hålen och totalt åtta under par för delad ledning med Ross Fisher, England.

Jag ser verkligen fram emot att spela med honom (Klitsjko) igen för man kan lära sig något av alla mästare, sade Hansen.

Robert Karlsson som ligger trea i penningligan spelade på Kingsbarns med Padraig Harrington som toppar inkomstligan. Båda gick på 67 slag och delar trettonde plats. Johan Edfors är 20:e, ytterligare ett slag efter Hansen och Fisher.

Skrivet av:

Nästa artikel
Kris i golfsverige