1 av 5
- Foto: Scanpix
2 av 5
- Foto: Scanpix
3 av 5
- Foto: Scanpix
4 av 5
- Foto: Scanpix
5 av 5
- Foto: Scanpix

Här är helgens matcher ni inte får missa

Lyckas ni överleva fredag den 13 väntar det en ordentlig smällkaramell på söndag...


... och här följer ni idrotten

Lördag

10.15: Vinterstudion med alipnt och längdskidor visas i SVT 1.

16.00: AIK - Modo visas i Canal Plus Sport 1.

Söndag

15.00: Ligaupplösningen i Serie A följer du i TV4 Sport och Canal Plus.

19.30: Handbolls EM visas i TV4.

20.40: Milan - Inter visas i TV4 Sport.

MILANO. För sportnörden är fredagen en vilodag. Skit i att sätta på teven, tänd en brasa (om du har en öppenspis) och mys med en filt för det är på lördag som sporthelgen startar på riktigt.

Lördag

09.15 - Alpint och längdskidor

SVT startar uppsnacket inför en fullspäckad "vinteridrottsdag". I kanalen bjuds det både på skidåkning horisontellt och vertikalt - och mest spännande blir det att följa Teodor Peterson i Milanos sprinttävling. Ynglingen har skyndat långsamt och i årets säsong etablerat sig på den absoluta toppnivån på den korta distansen.

16.00 - AIK jagar slutspel

Med Viktor Fasth i storform har AIK klättrat förbi Djurgården. Nu tar Gnaget emot Modo och har chansen att verkligen sätta tänderna i en slutspelsplats. Vid en förlust blir avslutningen en thriller i sann "Fredag den 13"-anda... även i fall matchen spelas den 14:de.

Söndag

15.00 - Toppstriden i Serie A

Udinese möter Genoa och Juventus tar emot Cagliari. Två matcher som de svartvita lagen bara ska inkassera tre poäng i och därmed rycka från Milan som har en betydligt svårare kvällsmatch...

19.30 - Handbolls EM

I Serbien inleder Sverige mot Makedonien i sporten där man använder hand och inte fot. Absolut värt att kasta ett getöga på. Tips: Håll utkik efter en stor jävla björn på linjen...

20.40 - Milanoderbyt

Stormatcher där en svensk spelar huvudrollen och levererar är alltför ovanligt - men här är en: Zlatan Ibrahimovic brukar avgöra på San Siro, nu ställs han mot sin gamla klubb i en match av högsta vikt i kampen om ligasegern. Den kommer sent, helgens absoluta höjdpunkt.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!