Chelsea-spelare deppar efter Fulhams kvitteringsmål. Nu blir det svårt att nå Champions League för John Terry o Co.
Frank Lampard gjorde inga misstag från straffpunkten.
Amerikanen Clint Dempsey gjorde sitt 16:e ligamål i går.
Fernando Torres och John Arne Riise i kamp om bollen.

Abramovich miljardbygge kan missa Champions League

Chelsea tappade mot Fulham och tappar i jakten på Champions League.

Premier League på Annandag påsk

Tottenham 1 - 2 Norwich

0—1 Anthony Pilkington (13), 1—1 Jermain Defoe (33), 1—2 Elliott Bennett (66).

Publik: 36 126.

Newcastle 2- 0 Bolton

1—0 Hatem Ben Arfa (73), 2—0 Papiss Cisse (83).

Publik: 52 264.

Everton 4 - 0 Sunderland

1—0 Magaye Gueye (52), 2—0 Steven Pienaar (75), 3—0 Leon Osman (76), 4—0 Victor Anichebe (81).

Publik: 32 249.

Sebastian Larsson spelade hela matchen för sitt Sunderland.

LONDON. Frank Lampards straffmål i slutet av första halvleken såg ut att räcka till seger i bortaderbyt mot Fulham. Straffen kom till efter en kraftig tackling från Danny Murphy på Chelseas Salomon Kalou.

Men hemmalagets Clint Dempsey kan ha grusat Chelseas Champions Leaguedrömmar i den 82:a minuten när han helt omarkerad kunde nicka bollen förbi målvakten Peter Cech.

Tidigare på måndagskvällen besegrade Newcastle Bolton med 2-0 och Norwich sänkte Tottenham på White Hart Lane med 2-1. I och med poängtappet ligger Chelsea sexa i Premier League, två poäng efter Tottenham och Newcastle som slåss om den sista Champions Leagueplatsen. Det kan bli första gången på tio år som Roman Abramovich Chelsea inte lyckas ta sig till Europas största och viktigaste klubblagsturnering.

Svenske Alexander Kacaniklic blev inbytt i den 88:e minuten för Fulham.