Emma Green-Tregaro är gift med sin tränare Yannick Tregaro.
1 av 3
Emma Green-Tregaro är gift med sin tränare Yannick Tregaro. - Foto: Bildbyrån / Joel Marklund
Yannick peppade Emma under London-OS i somras.
2 av 3
Yannick peppade Emma under London-OS i somras. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / JANERIK HENRIKSSON
Paret gifte sig i mars 2011.
3 av 3
Paret gifte sig i mars 2011. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / JANERIK HENRIKSSON

Var 20:e hoppar i säng med tränaren

Spelar du fotboll, innebandy eller sysslar med någon annan sport? Bli inte förvånad om någon i ditt lag har hoppat i säng med tränaren.


STOCKHOLM. Den nya undersökningen omfattar 500 idrottare och har gått ut till män och kvinnor i 25-årsåldern. De fick svara på frågan om de någon gång haft sex med sin tränare – och var 20:e person svarade ja.

– Det man kan se är att det vanligaste mönstret är att en yngre tjej har ett förhållande med en manlig tränare. Men det finns också killar som haft sexuella relationer med sin tränare. Om det är av homosexuell eller heterosexuell art vet vi inte, säger Susanne Johansson, som ligger bakom undersökningen, till Svenska Dabladet.

Vilka åldrar det handlar om framgår inte av enkäten. Inte heller om det är skillnad på individuella idrotter och lagsporter. Men resultatet förvånar Susanne Johansson.

– Jag har själv en bakgrund i idrotten och vet att det inte är särskilt ovanligt. Jag hade faktiskt trott att det skulle var fler än fem procent, säger hon.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

2 timmar sedan
Skellefteå gör sin tionde SM-final i historien – Rögle har tio raka segrar i det här SM-slutspelet. Hamnar SM-guldet i norr eller söder? Här är förutsättningarna inför finalserien som startar på lördagen.

Så mycket kostar det att se allsvensk fotboll

2 timmar sedan
Discovery+ och Eurosport förs samman med HBO Max och bildar den nya strömningstjänsten Max. Den som vill se allsvensk fotboll och allt från OS i sommar behöver köpa abonnemang. Det billigaste alternativet kostar 349 kronor i månaden.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

3 timmar sedan
Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.

Hurtig borta hela säsongen av "personliga skäl"

3 timmar sedan
Svenska landslagsstjärnan Lina Hurtig missar resten av säsongen. Det beskedet ger Arsenals tränare Jonas Eidevall. Hon är fortfarande borta av personliga skäl och vi måste respektera det, säger han.

Catch Me Nots succé tar Fredricson närmare Paris

3 timmar sedan
Henrik von Eckermann leder världscupfinalen inför lördagens avgörande. Det är inte det minsta överraskande. Däremot att Peder Fredricson är hack i häl – på en 18-åring som är i något av sitt livs form.