Många kändisar har en favoritklubb. Även den här unge gentlemannen. Bläddra vidare för att se vilken kändis som håller på vilket lag.
1 av 11
Många kändisar har en favoritklubb. Även den här unge gentlemannen. Bläddra vidare för att se vilken kändis som håller på vilket lag. - Foto: Joel Ryan/Scanpix
Lars Ohly. En tvättäkta djurgårdare.
2 av 11
Lars Ohly. En tvättäkta djurgårdare. - Foto: Niklas Larsson/Scanpix
Boston-sonen Ben Affleck hejar på, tro det eller ej, Boston Red Sox.
3 av 11
Boston-sonen Ben Affleck hejar på, tro det eller ej, Boston Red Sox. - Foto: Joel Ryan/Scanpix
James Bond håller på Liverpool.
4 av 11
James Bond håller på Liverpool. - Foto: Chris Pizzello/Scanpix
Johnny Rotten, en sann "gunner".
5 av 11
Johnny Rotten, en sann "gunner". - Foto: Balazs Mohai/Scanpix
Alexander Skarsgård, True Blood-stjärna. Och bajare.
6 av 11
Alexander Skarsgård, True Blood-stjärna. Och bajare. - Foto: Matt Sayles/Scanpix
Pete Doherty håller Queens Park Rangers varmt om hjärtat.
7 av 11
Pete Doherty håller Queens Park Rangers varmt om hjärtat. - Foto: Joel Ryan/Scanpix
Oasis-bröderna är Manchester City-fans.
8 av 11
Oasis-bröderna är Manchester City-fans. - Foto: Chris Pizzello/Scanpix
Manchester United är nästa anhalt för Usain Bolt. I alla fall om han får bestämma.
9 av 11
Manchester United är nästa anhalt för Usain Bolt. I alla fall om han får bestämma. - Foto: Steffen Schmidt/Scanpix
Roddan. En riktig Celtic-supporter.
10 av 11
Roddan. En riktig Celtic-supporter. - Foto: Kristina Bumphrey/Scanpix
Jack Nicholson. En sann Lakers-anhängare. Han har haft säsongsbiljetter sedan 70-talet och har även firat födelsedagar på Staples Center. Äkta!
11 av 11
Jack Nicholson. En sann Lakers-anhängare. Han har haft säsongsbiljetter sedan 70-talet och har även firat födelsedagar på Staples Center. Äkta! - Foto: John F. Martin/Scanpix

Här är kändisarnas favoritlag

De flesta håller någon idrottsklubb lite närmare hjärtat än andra. Det gäller även kändisar. Nyheter24 listar därför tio kändisar som brinner för sina idrottsklubbar.


10. Lars Ohly. Lasse är en sann djurgårdare. Han hoppar och sjunger med i alla ramsor, oavsett vad de handlar om. Se klippet för att se vad Ohly hoppar till.


9. Att Ben Affleck är från Boston har väl knappast undgått någon. Därför är det knappast förvånande att han håller Boston Red Sox varmt om hjärtat. I klippet nedan besöker han Fenway Park.

8. Självaste James Bond är ett Liverpool-fan. Daniel Craig älskar sitt Liverpool så till den milda grad att han fick medverka i dokumentärserien om Liverpool, "Being Liverpool".


7. John Lydon, mer känd som Johnny Rotten, älskar Arsenal. Sex Pistols-sångaren besöker i klippet Arsenals nya arena Emirates. Och han verkar inte gilla den så mycket.


6. Den siste rockstjärnan, Pete Doherty, älskar Queens Park Rangers. Här sjunger han en hejaramsa under en av sina spelningar.

5. Alexander Skarsgård är ett stort Bajen-fan. Här står Hollywoodhunken på läktaren och stämmer upp i sång med resten av bajarna.


4. Oasis-bröderna Liam och Noel Gallagher tillskriver sig Manchester City. Galna som de är har de gjort allt från att storma Citys presskonferenser till att intervjua Mario Balotelli. I klippet nedan berättar Noel om hur viktig Citys 6–1-seger mot rivalen Manchester United är för honom.


3. Världen snabbaste man väljer att sympatisera med en av världens största klubbar, alla sporter inräknat. Usain Bolt vill, efter att ha avslutat sin sprinterkarriär, spela fotboll för Manchester United. Han har besökt Old Trafford och snackat med Sir Alex Ferguson om hur gärna han vill dra på sig den röda tröjan. Det återstår att se om det blir verklighet.

2. Rod Stewart älskar sitt Celtic så pass mycket att han i går, efter att Celtic slagit självaste Barcelona, inte kunde hålla tillbaka tårarna. Vackert, Roddan. Vackert.

roddan lipar

1. Jack Nicholson. Dåren Nicholson har haft säsongsbiljetter till Los Angeles Lakers hemmamatcher sedan 70-talet. Missar sällan en match och är personlig vän med före detta tränaren Pat Riley. På sin 70-årsdag fick blev han firad av hela Staples Center. Ett äkta fan.

jack tårta

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
QPR
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

3 timmar sedan

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

3 timmar sedan
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.