Här uppstår bråk mellan Lionel Messi och Kobe Bryant

Bråk i sportens värld är inget sällsynt. Det bits av öron, skallas och rivs mest hela tiden. Här är klippet där Messi bråkar med Kobe Bryant, på ett flygplan - för ett barns uppmärksamhet.


Två giganter i jakt på rekord

Kobe Bryant, 34, blev på onsdagsnatten historisk när han som den femte spelaren genom tiderna gjort mer än 30 000 poäng i NBA. Det är en bedrift som ingen annan spelare har gjort vid en så tidig ålder.

Lionel Messi är på jakt efter Gerd Müllers 40-åriga poängrekord i Barcelona. För att slå det "omöjliga" rekordet måste Messi göra två mål till i år. För detta sattes rejäla käppar i hjulen på onsdagen sedan Messi fått utgå i matchen mot Benfica.

Evander Holyfield fick örat avbitet av Mike Tyson. Sir Alex Ferguson och Arsene Wenger har en livslång fejd över egentligen ingenting, och Marco Materazzi skallades av Zinedine Zidane i VM-finalen 2006. Fejderna inom sporten är många, och nu möts de två största - i en fight om uppmärksamhet.

De största inom sin sport

I det här fallet rör det sig dock inte om ett riktigt bråk. Lionel Messi och Kobe Bryant gör en reklamfilm tillsammans där de försöker imponera på en liten kille. Det hela börjar med några enkla bolltricks och slutar i ballongkonster.

Dessvärre går ingen av dem vinnande ur den heta duellen. När det bjuds på glass spelar det ingen roll hur känd du än är, glassen kommer alltid vinna. Denna bittra sanning får de båda superstjärnorna bevittna. Men de försonas till slut, genom att dela på en glass. Slutet gott, allting gott.


Kan du inte få nog av sköna reklamer med och om sport? Här är två andra som kan stilla ditt behov.

Gerard Pique som Assassins Creed.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!