Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nedbantad Ronaldo blir sugen på en joint - mitt under matchen

- 12/12/2012, 21:10
Den gamle Ronaldo blev visst lite röksugen under matchen.
1 av 3

Den gamle Ronaldo blev visst lite röksugen under matchen.

Scanpix (Montage)

Ronaldo tillsammans med mannen som skulle hyllas, målvakten Marcos.
2 av 3

Ronaldo tillsammans med mannen som skulle hyllas, målvakten Marcos.

Ap

Visst ser den gode Ronaldo några kilo lättare ut?
3 av 3

Visst ser den gode Ronaldo några kilo lättare ut?

Ap

Ronaldo den äldre (och lite rundare) spelade på tisdagen en välgörenhetsmatch för Brasilien. Att han gillar att festa vet vi om, men att erbjuda en joint innan matchen ens är slut är väl att ta det väl långt?

BRASILIEN. På tisdagen var Ronaldo tillbaka på fotbollsplanen. Efter en tids bantande såg stjärnan oväntat fräsch ut. Han har en bit kvar till storformen, men om han bara fortsätter att dansa gangnam-style så ska vi nog få se en slank och fin Ronaldo igen.

Ronaldo spelade tillsammans med Brasiliens lag från 2002 i ett möte mot Palmeiras startelva från 1999. Brasilien ställde upp med klasspelare som Denilson, EdilsonVampeta och Edmundo.

"Dags att tända på"

Och det var just Edmundo som skulle få sig ett lite ovanligt erbjudande på planen. Ronaldo ska nämligen ha sagt "apertar umzinho" till Edmundo mitt under spelade match. För er som inte kan portugisiska kan Nyheter24 meddela att det är en fras som betyder något i stil med "dags att tända på".

Nyheter24 vet inte vad vi ska tro om det hela, men för en partykille som Ronaldo känns det knappast omöjligt.

Se klippet som alla pratar om här:


Och här är höjdpunkter från Marcos hyllningsmatch.