Här är basketspelaren som dominerar - med en hand

Zach Hodskins är inte som vilken 16-årig basket-talang som helst. Han saknar nämligen en hand.


GEORGIA. Zach Hodskins är 16 år och spelar basket för sin skola, Mliton High School. Han har spelat mot de bästa i USA, och många gånger stått som segrare, trots att Hodskins föddes utan vänsterhand.

Hodskins har sedan barnsben fått basketfans att höja på ögonbrynen. Som sexåring snurrade han upp sina motståndare på läktaren och när han var elva snittade han 31 poäng per match för sitt skollag.

I november i år satte han hela sju trepoängare under en match för sitt Milton High School och uppges nu vara aktuell för collegespel för University of Alabama när han går ut high school, skriver Totalprosports.

Se videon där Zach Hodskins krossar sitt motstånd här.


/
Senaste nytt

Arsenal tog ny seger

Tuff match slutade med seger för Nässjö mot Köping Stars

Det svängde i matchen i Svenska Basketligan herr mellan Köping Stars och Nässjö i Köpings Bad & Sport. Hemmalaget Köping Stars hade ledningen i halvtid, med 46-52, men efter pausen vände Nässjö matchen och vann till slut med 90-80 (25-23, 21-29, 24-20, 20-8).

Hwang Hee-chan matchhjälte för Wolverhampton

Wolverhampton vann hemmamatchen mot Burnley i Premier League i fotboll med 1–0.

Seger med ett poäng för Södertälje BBK mot Borås Basket

Södertälje BBK vann en riktigt jämn match på hemmaplan mot Borås Basket i Svenska Basketligan herr. Matchen avgjordes i fjärde perioden och Södertälje BBK vann till slut med en enda poäng, 78-77 (13-22, 21-21, 16-17, 28-17).

William Eklund avgjorde för San José

2 timmar sedan
Med bara fem sekunder kvar av förlängningen avgjorde förre Djurgårdaren och anfallaren William Eklund matchen mot New York Islanders för sitt San José i NHL-ishockeyn.

"Svårt att jämföra sig med Ingemar och Anja"

3 timmar sedan
Hon slog i fjol ett av Ingemar Stenmarks rekord och närmar sig ett av Anja Pärsons. Sandra Näslunds dominans i skicross är total. Men än är 27-åringen inte nöjd. Jag vill att de andra tjejerna ska få jaga några år till, säger hon.