Här vinner han matchen åt fel lag – med bara sekunder kvar

Med en poängs ledning och eget inkast hade High school-laget Hugo allt i egna händer med bara 3,7 sekunder kvar av matchen. Men då besannades Trey Johnson värsta mardröm – när han gjorde "självmål" i basket.


På mindre än en vecka har två osannolika händelser inträffat i basketvärlden. Hjärnsläpp som man trodde var omöjliga. I onsdags försvarade NBA-laget New Orleans Hornets fel korg – och i fredags lyckades den stackars ynglingen Trey Johnson med att göra "självmål" i basket.

Johnsons high school-lag Hugo ledde med 37–36 mot Millwood med 3,7 sekunder kvar av matchen – och hade inkast. Medan lagkamraterna ville döda tiden ville Johnson säkra segern med en sista tvåpoängare. Problemet var bara att han satte bollen i fel korg och allt slutade med ett stort plattfall.  


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

OS-elden tänd – färdas med båt till Frankrike

Världsettan: "Känslan att det blir tuffare i år"

Han vill hemskt gärna vinna en andra gång. Men i det längre perspektivet är veckans världscupfinal underordnad högsommarens besök i Versailles slottspark. OS är och förblir årets sportsliga höjdpunkt för Henrik von Eckermann.

Chelseatränaren om straffbråket: "En skam"

1 timme sedan
Chelsea utklassade Everton i måndags kväll i Premier League – men trots storsegern blev ett internt bråk om en straff den stora snackisen.

Tysk VM-guldhjälte död

1 timme sedan
VM-guldhjälten Bernd Hölzenbein har avlidit, skriver hans förra klubb Eintracht Franfurt på sin webbplats.

Disney+ sänder Europamatcher

1 timme sedan
De kommande tre säsongerna kommer strömningstjänsten Disney+ att sända matcher från Europa League och Conference League i fotboll, över 340 matcher från varje säsong.

Klart: Sverige möter England på Gamla Ullevi

1 timme sedan
Sveriges avslutande hemmamatch i EM-kvalet mot England kommer att spelas på Gamla Ullevi i Göteborg.