Kan stängas av på livstid – för ett penisbett

Är man med i leken får man leken tåla är ett gammalt ordspråk. Men frågan är om det även gäller penisbett? I Australien tycker man inte det och är på väg att stänga av en rugbyspelare på livstid av just den anledningen.


BRISBANE. Det var i en rugbymatch mellan Tugun och Bilambil i Goldcost League som den bisarra händelsen tog vid. Strax efter en tackling av Tuguns stjärna Anthony Watts skrek en Bilambil-spelare ut sin smärta. En smärta som tros ha blivit orsakad av ett penisbett från Watts tänder.

Enligt Rugbyligans hemsida ska Watts ha bitit till rejält i motståndarens könsorgan.

"Hade försvunnit hud"

– Han måste hålla koll på såret så det inte blir infekterat. Det hade försvunnit lite hud, säger Tom Marzella, vd för ligan, enligt deras officiella hemsida.

För att göra domaren medveten om den smått osannolik skadan drog spelaren ner byxorna och visade sin penis för domaren. Watts, som förnekar bettet, kan nu stängas av på livstid för skadebettet, enligt australiska 9 News.

"Det är en risk i spelet"

– Watts förnekar bestämt att något bitande ägt rum. Men om det skett någon kontakt mot det partiet av kroppen på denne gentleman ber min klient om ursäkt. Oavsett om det är verkligt eller inbillat så kan kontakt förekomma och det är en risk i spelet, säger han advokat Mark Williams

Nästa tisdag avgör ligan om Anthony Watts ska straffas för tilltaget. 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!