Torsdag 21 Okt
Stockholm

Greenpeace, Tele2 Arena och Leeds – här är veckans sporttweets

Lasse Nilsson, Olof Lundh och Greenpeace är alla med på veckans sportstweets.
Lasse Nilsson, Olof Lundh och Greenpeace är alla med på veckans sportstweets. Foto: Carl Sandin / Valeriano Di Domenico/ Bildbyrån

Nyheter24 listar veckans bästa och mest uppmärksammade tweets från sportens värld.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

5. Komikern Anders Jansson om Arsenal

Anders Jansson är en välkänd komiker i Sverige. Men alla kanske inte vet att är ett stort fotbollsfan och det är Arsenal som gäller. Han lär vara glad nu när det går enormt bra för London-klubben.

4. John Alvbåge svingar

Förra veckan hånade han AIK med en råttfälla. Nu gick John Alvbåge istället på Djurgården och Hammarbys nya arena Tele2 Arena i Stockholm. Alvbåge vet hur man ska väcka känslor.

3. Olof Lundh har det tungt

Hammarby har haft en tung säsong och kommer inte gå upp till Allsvenskan i år heller. Men enligt medieprofilen Olof Lundh så är det än värre att hålla på klassiska Leeds United i England. Den gamla storklubben har gått tungt och harva numera i mitten av The Championship.

2. Greenpeace aktion mot UEFA

Ett av det mest uppmärksammade den här veckan var när Greenpeace avbröt CL-matchen mellan Basel och Schalke när de flög in med en stor banderoll som en protest mot företaget Gazprom. Företaget är en av UEFA:s största sponsorer och passande nog satt presidenten Michel Platini på läktaren och såg allting. 

1. Lasse Nilsson är ironisk mot Helsingborg

Ingen har nog missat att Helsingborg sparkade Rachid Bouaouzan efter ett bråk på träningen i veckan. Elfsborgs Lasse Nilsson gjorde en parodi på det och sågade ledningen i Skåneklubben.

Kommentera
Kopiera länk
Dela