Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zlatan, Bajen-ilska och Skåne till Danmark – här är veckans sporttweets

- 12/10/2013, 10:12

TT NYHETSBYRÅN

Nyheter24 listar veckans bästa och mest uppmärksammade tweets från sportens värld.

5. Hammarbys supportergrupp om straffet

Hammarby fick två matcher utan publik och en kvartsmiljon i böter efter läktarskandalen mot Gais. Supportrarna till stockholmarna var inte helt nöjda med beslutet. 

4. Jonas Dahlquist om Helsingborgs form

Helsingborg har haft ett par tuffa månader med dåliga resultat och interna bråk. Teveprofilen Jonas Dahlquist tros sig nu har svaret varför det har gått så dåligt. Tänk om han inte tagit pappaledigt, då hade nog HIF vunnit SM-guld.

3. Sportprofilerna om Nobelpriset i litteratur

Offsides chefredaktör Johan Orrenius tweet var visserligen inget att hänga i julgranen, men hans text är utan tvekan värd en plats på listan.Läs om fotbollsprofilernas fiktiva kommentarer om nobelpristagaren i litteratur. Veckans text!

2. Anders Andersson inte helt nöjd med servicen

Fotbollsprofilen Anders Andersson har bott på många hotell genom sina år som fotbollsproffs. Frågan om Sundsvall är den mest ogästvänliga staden han har besökt? Det är nog högst tveksamt att han samma hotell i alla fall – åtminstone efter den servicen.

1. Ungefär så

Fejk-Zlatan twittrade. Den riktige klev ut och gjorde jobbet. Alla nöjda, alla glada. Utom österrikarna.