Är det här världens svåraste golfhål?

Det finns många svåra golfhål ute på de olika banorna i världen. Men inget slår nog det här extrema hålet där du slår ut från 400 meters höjd. Enda vägen dit? Helikopter.


Att bli riktigt bra på golf är en enorm utmaning som kräver träning, tålamod och talang. Men frågan är om ens de bästa som Tiger Woods och Henrik Stenson skulle nog klara av det här golfhålet? "The Extreme 19th" som det kallas, finns på Legend Golf & Safari Resort i Sydafrika. 

Utslagsplatsen är på toppen av ett berg och hålet man ska träffa är 400 meter längre ner – och även 400 meter bort. Det tar ungefär 20 sekunder innan golfbollen förhoppningsvis landar på green vilket är en otrolig bedrift. Något som skulle vara en ännu större bedrift skulle vara att slå en hole-in-one eftersom att ingen har lyckats med det hittills. Dessutom är det bara 

Gillar du golf och utmaningar så borde det här vara något för dig, men kom ihåg att du inte få vara rädd för höjder och att du kan bara ta dig till bergstoppen med helikopter.

 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ytterligare 1,5 miljarder till gymnastikläkarens offer

Ryska fäktare nobbar OS-kval

3 timmar sedan
Det blir inga ryska fäktare i OS i Paris. Ryssarna bojkottar kvalen till OS.

Skrällvinsten ger lyft på världsrankningen

3 timmar sedan
Anton Källberg förbättrar sin tidigare toppnotering ytterligare. Nu är svensken tolva på världsrakningen i bordtennis.

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

idag 14:58
Ledare för det finländska U17-landslaget i ishockey festade till det i samband med en turnering i Sverige – och spydde ner en buss. Nu planerar Finlands ishockeyförbund att anmäla händelsen. Det är helt förkastligt, säger Kimmo Oikarinen.

Chefernas Verstappen-tjafs: “Fokusera på ditt”

idag 14:42
Mercedes stallchef Toto Wolff flörtar fortsatt öppet med F1-världsmästaren Max Verstappen. Hans dito i Red Bull, Christian Horner, har tröttnat: Mercedes är sämre än stall som använder sig av sina egna motorer. Jag tycker det är dags att Toto fokuserar på sitt egna stall, snarare än förarmarknaden.

Pettersson näste NHL-spelare klar för VM

idag 14:28
Marcus Pettersson är näste NHL-spelare som är klar för spel med Tre Kronor i ishockey-VM.