Äntligen – här ger Tyson tillbaka Holyfields öra

För 17 år sedan bet Mike Tyson av Evander Holyfield örat i en boxningsmatch. Nu har Tyson gett tillbaka örat i en ny reklamfilm för Foot Locker's.


Skoföretaget Foot Locker's har gjort en ny reklamfilm och det är inte vilken reklamfilm som helst. NBA-stjärnan Kyrie Irving till vardags i Cleveland Cavaliers funderar på vad en av världens bästa sneakers gör för att allt ska bli rätt i världen.

Holyfield får tillbaka sitt öra efter 17 år

När Mike Tyson bet av Evander Holyfield örat i en match för 17 år sedan så blev det en av de mest uppmärksammade idrottshändelserna i världen. Nu har de enligt reklamen slutit fred då Tyson knackar på hemma hos Holyfield och lämnar tillbaka örat som han har sparat. De blir så berörda att de ger varandra en stor kram.

Den förre basket-stjärnan Dennis Rodman åkte i våras till Nordkoreas diktator Kim Jong-un för att kolla på basket och chilla. Nu åker han dit igen på en enkelbiljett för att ha det trevligt.

Favre slutar för gott

En annan som också blir gestaltad är den förre amerikanske fotbollsspelaren Brett Favre som flera gånger under karriären sa att han skulle sluta men för att senare komma att göra comeback. Men här förstår han äntligen att det är dags att sluta.

Craig Sager är en känd basket-reporter som har haft ett antal fula kostymer genom åren. Nu tycker han det är dags att faktiskt lämna den tiden bakom sig och bränner därför samtliga kavajer i videon för att gå vidare i livet.

Ni kan se hela reklamvideon här med alla de starka idrottsprofilerna:


/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.