The Alliance är i final.
1 av 4
The Alliance är i final.
Där de ställs mot Fnatic med Adrian "Era" Kryeziu i laget.
2 av 4
Där de ställs mot Fnatic med Adrian "Era" Kryeziu i laget.
Pontus Eskilsson på Fragbite.
3 av 4
Pontus Eskilsson på Fragbite.
Nyheter24:s chefredaktör Henrik Eriksson.
4 av 4
Nyheter24:s chefredaktör Henrik Eriksson. - Foto: Nyheter24

Nyheter24 sänder Fragbite Masters – se finalen i Dota 2

I kväll smäller det igen när Dota 2 finalen i Fragbite Masters äger rum.


Om Fragbite Masters

– Vad som verkligen är unikt för Fragbite Masters är tittarnas reaktioner och inställning gentemot sponsorerna. Gamers är en svårflörtad målgrupp och har generellt en negativ inställning till traditionell reklam och sponsring. Det är det här som skiljer Fragbite Masters från andra e-sportturneringar; Fragbite är ett användardrivet community som har funnits i 11 år och ingen stor, global organisation, säger Pontus Eskilsson, ansvarig för turneringen.

Igår plockade svenska NiP Gaming hem segern i Counter-Strike och idag är det dags för final i Dota 2 i succéturneringen Fragbite Masters.

Även där finns det goda svenska chanser då ett av finallagen är The Alliance som tidigare i år vann megatävlingen The International 3 och plockade hem en liten nätt prissumma på 9,3 miljoner svenska kronor. I kvällens final som startar klockan 20 ställs de mot Fnatic, med svenske Adrian "Era" Kryeziu i laget.

Nyheter24 sände gårdagens final live, och självklart är det samma sak med kvällens final. Sändningarna från Fragbite Masters har så här långt gjort stor succé. Över en miljon har strömmat turneringen vilket innebär att den på så sätt dragit fler tittare än såväl Skavlan som Idol

– Efter fredagens succé fortsätter Nyheter24 att streama Fragbite Masters. Det är oerhört kul att se att samarbetet med vår systersajt går bra och skapar ett stort engagemang bland våra läsare, säger Nyheter24:s chefredaktör Henrik Eriksson.

Se sändningen här:


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!