Oerhört vackra bilder från Hawaii.
1 av 4
Oerhört vackra bilder från Hawaii. - Foto: Faksimil/Vimeo
Bilderna kommer från Banzai Pipeline.
2 av 4
Bilderna kommer från Banzai Pipeline. - Foto: Faksimil/Vimeo
Världens farligaste surfing.
3 av 4
Världens farligaste surfing. - Foto: Faksimil/Vimeo
Men det lockar många.
4 av 4
Men det lockar många. - Foto: Faksimil/Vimeo

Så har du aldrig sett surfing tidigare

Banzai Pipeline på Hawaii är världens farligaste plats för surfing. Men det är också en fantastisk "spot" för mäktiga surfingvideos. Bli hänförd av det senaste klippet – filmat med en drönare.


OAHU. Gigantiska vågor, turkost vatten och fantastiskt väder. Surfing är en vänlig sport att producera häftiga filmer av – det vet vi sedan tidigare. Men Eric Sterman har gjort något alldeles extra. 

Med hjälp av en drönare, i helikopterform, och en GoPro-kamera har han fångat några verkligt mäktiga bilder på Banzai Pipeline på Hawaii. Surfingstråket är känt som världens farligaste med flest skador och dödsfall. 

Det är inte svårt att förstå när man ser storleken på vågorna.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Reinfeldt om läktaroron: "Kan dämpa kärleken"

1 timme sedan

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

3 timmar sedan
Maja Stark har börjat bra i Arizona, Anna Nordqvist likaså. Tillsammans med Madelene Sagström går de en tuff kamp om en plats i OS i Paris i sommar.

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.