Slog ut förra världsettan – fick frågor om vilken kändis hon vill dejta

Du har precis slagit ut en tidigare världsetta och ska spela semifinal i en Grand Slam-turnering för första gången. Vad kan då vara viktigare att svara på än vilken kändis du helst vill dejta och sedan även tvingas skicka en hälsning till personen i fråga?


Australien Open

Damsingel:

Semifinaler: 

Dominika Cibulkova (Slovakien)–Agnieszka Radwanska (Polen)

Li Na (Kina)–Eugenie Bouchard (Kanada)

Den 19-åriga kanadensaren Eugenie Bouchard imponerade under natten till tisdags när hon slog ut förra världsettan Ana Ivanovic och gick till semifinal i Australian Open. Den 31:a-rankade Bouchard vann matchen med setsiffrorna 5–7, 7–5, 6–2 och ska möta Li Na

Men direkt efter segern mot Ivanovic hände något märkligt på tennisbanan. Planenligt skulle arrangören hålla en intervju inför publiken på arenan med segrarinnan. Den förra professionella tennisspelaren Samantha Smith höll i mikrofonen och ställde frågorna till Bouchard – som inte alls handlade om tennis. 

Reportern: "Du får en hel del fans här och många av dem är män. De vill veta om du fick bestämma vem du vill; en idrottsstjärna, en filmstjärna – jag är ledsen, de bad mig att fråga det här – vem skulle du dejta?"

Bouchard: "Hmm, haha. Justin Bieber", svarade hon till ett stort sorl i publiken.

Reportern: "Det är okej. Justin om du tittar...", frågade reportern till 19-åringen, som dolde sitt ansikte med handen i skam, och riktade micken mot henne. 

Bouchard: "Hej", sa hon och vinkade. 

Hade Roger Federer, Rafael Nadal och de andra på herrtouren behövt svara på samma frågor efter en seger?



/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!