Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Han gillar ju inte ens skiathlon"

- 10/02/2014, 08:43 -
Malin Wahlberg, reporter på Aftonbladet.

Malin Wahlberg, reporter på Aftonbladet.

AFTONBLADET

Aftonbladets reporter Malin Wahlberg synar söndagens äventyr i Sotji.

Het:  "Det svenska längdlandslaget. Fyra svenskar topp 14, vem hade trott det? Daniel Richardsson visade att han tänker vara med och slåss om medaljer, Anders Södergren var som vanligt kung under mästerskap och nu vet alla vem Lars Nelson är." 

Hetare: "Julia Lipnitskaya. Den 15-åriga ryska konståkerskan åkte hem OS första guldet till Ryssland i lagtävlingen. "Gummidockan” trollband tittarna och verkade oberörd av pressen. Sa jag att hon bara var 15 år gammal?"

Hetast: "Marcus Hellner. Tio meter till och vi hade haft ett svenskt guld. Trots att svensken såg stum ut efter rycket i backen var han på väg att knäcka Dario Cologna på upploppet. Men Hellner, som haft en tung säsong, fixade ett nytt svenskt silver – och han gillar ju inte ens skiathlon. Stekhett!"

Iskallt: "Petter Northug. Kröp fram på upploppet och blev slagen av fyra (!) svenskar. Norrmannen var iskall i spåret – men stekhet utanför. Northug förklarade krig mot ryssarna och skickade som vanligt en syrlig passning till svenskarna. 

”Det är bara guld som gäller. Jag kommer försöka gå på alla silver- och bronsfesterna", sa norrmannen."