Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Jönssons brons kan vara det mest oförtjänta i svensk OS-historia"

- 12/02/2014, 09:01 -
Aftonbladets Johanna Frändén.

Aftonbladets Johanna Frändén.

Bildbyrån

Aftonbladets krönikör och fotbollsreporter Johanna Frändén tycker till om Emil Jönsson, stjärnorna i OS-hockeyn – och att Shaun Whites Ralph Lauren-tävlingsdräkt.

Het: "Shaun Whites Ralph Lauren-tävlingsdräkt. Extremsportens affischnamn gick lottlös ur halfpipen, men visade med sin tajta dräkt att snowboardmodet tagit steget ur puberteten och in i matchen."

Hetare: "OS-hockeyn. Inte min sport egentligen, men visst är det svårt att inte känna hajpen när jättenamnen trillar in i chartrade plan."

Hetast: "Emil Jönsson. Den svenska silvermedaljen i all ära, men Jönssons brons kan vara den mest oförtjänta i svensk OS-historia. Lite medflyt – precis vad vi behövde."

Iskallt: "Interiörerna från presscentran i Sotji. En orgie i öststatskitsch och ogästvänlig estetik, som kan få vilken stå uppa eller lägesrapport som helst på plats att verka amatörmässig."