SVT:s David Fjäll.
SVT:s David Fjäll. - Foto: Lisa Irvall

"Det finns en nerv under OS-hockeyn som inte finns under VM"

SVT:s programledare och sportreporter David Fjäll tycker till om onsdagens hockey, det delade OS-guldet i störtlopp och Anja Pärsons nya roll som expert.


Het: "Anja Pärson. Jag tycker att hon är lysande i sin expertroll. Hon har givetvis stenkoll på det hon pratar om och är briljant."

Hetare: "Att det blev ett delat OS-guld Sloveniens Tina Maze och Schweiz Dominique Gisin i damernas störtlopp. Det är ju egentligen helt osannolikt att de åker på exakt samma hundradel."

Hetast: "Herrturneringen i ishockey har dragit igång. Det är egentligen den enda gången som de allra bästa representerar sina landslag. Det finns en nerv under OS som inte infinner sig under exempelvis ett VM. Dessutom är det oerhört skickliga spelare som tar det till en helt annan nivå. Mäktigt också att se Erik Karlssons spel mot Tjeckien."

Iskallt: "Kajsa Kling och Sara Hector som slutar på på 23:e respektive 25:e plats i störtloppet. Jag hade lite högre förhoppningar på svenskarna sedan världscupen. Det var en liten besvikelse."

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/