Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kais Moras regler: "Varken du eller ditt barn spelar på elitnivå"

- 18/02/2014, 14:58 -
Insjöns sporthall har lite förhållningsregler till sina besökare.

Insjöns sporthall har lite förhållningsregler till sina besökare.

Twitter

Reglerna som Insjöns sporthall har satt upp för sina besökare har blivit en succé på Twitter. Anders Sundby, som publicerade bilden, blev glad när han såg skylten:
– Jag tyckte den var klockren, säger han till Nyheter24.

Anders Sundby är assisterande tränare för KAIS Mora IF:s damlag i innebandy. I helgen lade han upp en bild på Twitter som många har delat och gillat.

Bilden visar en lapp som hänger uppe i Insjöns sporthall och riktar en pik till föräldrar som inte kan bete sig väl under sina barns tävlingar.

– Jag tyckte den var klockren och man kan ju undra varför inte fler idrottshallar har liknande lappar, säger Anders Sundby till Nyheter24.

"Kunde bli helt förskräckt"

Anders Sundby har själv tränat många ungdomslag och har sett egna skräckexempel på föräldrars beteenden. Dessutom spelar hans ena dotter i laget och en annan har tidigare varit fotbollsdomare på pojk- och flicknivå.

– Jag har väl inte alltid varit bättre än någon annan, men jag har i alla fall blivit bättre med det där än tidigare. När jag såg min dotter döma matcher kunde jag bli helt förskräckt över hur vissa föräldrar beter sig.

LÄS MER: Mikaela ligger bakom succéskylten: "De som uttrycker sig negativt behöver läsa den"

Tycker du att det är ett problem med hur många föräldrar beter sig på sina barns matcher?