Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gardell, Zlatan-kopia och derbykänga – här är veckans sporttweets

- 22/02/2014, 12:51 -

BILDBYRÅN / CARL SANDIN

Nyheter24 listar veckans bästa och mest uppmärksammade tweets från sportens värld.

5. Wenström ser ett bekant ansikte

Viasats Ola Wenström såg ett bekant ansikte i Sotji. Var det möjligtvis Zlatan som sadlat om för en dag?

4. Curlingens El Clásico

Aftonbladets och SVT:s Johanna Frändén berättar om de franska reaktionerna när det stod klart att Sverige skulle möta Kanada i OS-finalen i damernas curling. Ungefär som El Clásico? Nej, kanske inte riktigt.

3. Slår tillbaka mot Pellegrini

Sky Footballs Matthew Stanger ger en motreplik till Manchester Citys tränare Manuel Pellegrini när han i veckan påstod att det inte spelas lika viktig fotboll i Sverige som i övriga Europa. Pellegrini fick sig därmed en känga när han själv försökte dela ut en känga till den svenske domaren Jonas Eriksson som dömde matchen mellan Manchester City och Barcelona.

2. Jarelind sätter saker i perspektiv

TV4:s Niklas Jarelind ställer sig frågande till mediernas nyhetsvärdering när nyheten om att prinsessan Madeleine har blivit mamma får mer utrymme än att Ukrainas huvudstad Kiev är i upplösningstillstånd.

1. Jonas Gardell ser likheter

Jonas Gardell uppmärksammade OS-semifinalen i herrhockeyn mellan Sverige och Finland och såg likheter med sitt eget liv.