Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Black Week börjar om

 
Dagar
 
Timmar
 
Minuter
 
Sekunder

"HBTQ-diskussionen har försvunnit"

SVT:s David Fjäll.
1 av 1

SVT:s David Fjäll.

Lisa Irvall

Sport | 23/02/2014 08:50

SVT:s David Fjäll ser fram emot Tre Kronor i OS-finalen, vill gärna berömma Marit Bjørgen för hennes insatser - och påminna oss att vi inte får glömma bort HBTQ-diskussionen som var innan OS.

Het: "Nu när OS börjar lacka mot sitt slut så måste man ändå sammanfatta att det har sett vackert ut och varit kul och bra att titta på. Med bergen i bakgrunden har vi kunnat följa skidåkningen utan att åkarna försvunnit bakom någon urskog. Kul sändningar och bra arenor helt enkelt."

Hetare: "Marit Bjørgen, att hon vann nu igen, det var utomjordiskt bra. Henne vill jag nämna. I min värld är det skitsamma vad man förväntat sig av henne, hon levererar."

Hetast: "Jag har svårt att släppa att vi gått till final i hockey, det är svinmäktigt. Särskilt att slå Finland, det är alltid härligt att på något sätt markera att vi är bättre. OS-finalen ser man verkligen fram emot.

Iskallt: "Problematiken kring hela bristen på förståelse för HBTQ-personer och deras rätt att få välja det livet de vill. Vi såg Pussy Riot bli slagna när de demonstrerade och den diskussionen har på något sätt försvunnit i och med hur bra det gick för de svenska olympierna. Man har nästan tappat det nånstans på vägen. Men ska vi acceptera vad som helst bara vi gör bra prestationer?