Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zlatankopian busringde The Mauler – se den klockrena imitationen

- 24/03/2014, 12:22 -

Har du en dålig dag? Då ska du lyssna på det här.

Zlatanimitatören Serhldan "Selle" Hussein har gjort det igen. Denna gång var det ingen mindre än MMA-fightern Alexander Gustafsson som föll offer för Selles busringning

Började som ett skämt

Selles busringningar började för flera år sedan efter att han upprepade gånger fått höra att han var lik Zlatan. Detta sådde fröet till det som skulle komma att bli en Youtubesuccé. Han har i dag hunnit ringa upp diverse kända namn och låtsas vara fotbollsstjärnan. Bland annat så har han ringt MFF:s VD, landslagets presschef – och nu förre MFF-profilen Joseph Elanga

Ringde upp Alexander The Mauler

Denna gång valde Selle att kliva utanför fotbollsramarna. Han ringde nämligen upp UFC-fightern Alexander Gustafsson. 

Zlatan och Alexander har tidigare hyllat varandra i media vilket gjorde att fightern blev mycket glad av att höra "Zlatans röst".

– Jag har sett att The Mauler och Zlatan skrivit om varandra på Twitter, så jag kände att detta kan bli bra, berättar Selle för Nyheter24.

Gick in till Zlatans volvolåt 

Under Alexanders senaste match tågade han in till låten som spelas i Volvoreklamen Zlatan medverkat i. Detta var Selle inte sen att nämna i samtalet. 

– Du ska ha tack som fan för att du gick in till min låt.

– Det kändes helt rätt bara, svarar The Mauler. 

– Du vet att jag höll på med taekwondo när jag var yngre. Vi får träffas så får jag visa dig lite av mina skills, säger Selle. 

– Du kanske kan komma förbi en sväng på gymmet, svarar The Mauler artigt. 

Se busringningen här.


Se fler av Selles busringningar i klippen nedan.