Neww York Yankees var hans lag. - Foto: Ap/TT Bild

En av världens bästa baseboll-spelare genom tiderna, Derek Jeter, har avslutat sin karriär. Då passar baseboll-fantasten Will Ferrell på att hylla – eller håna – superstjärnan.

Filmstjärnan Will Ferrell syns ofta i basebollsammanhang. Ferrell, som är gift med en svenska, har ett stort idrottsintresse och just basebollen ligger honom varmt om hjärtat.

Därför är det inte märkligt att han dyker upp i en skämtsam hyllningsvideo till Derek Jeter. Jeter, som representerade New York Yankees, avslutade sin basebollkarriär förra helgen.

Jeter är en av basebollhistoriens största stjärnor genom tiderna – och trots att Ferrell har sina sympatier hos Boston Red Sox spelade han in den här komiska videon nedan.

/
/

Beskedet: Förra världsettan avslutar karriären

Guldyra för Örebros volleybolldamer

Guldtorkan är över för volleybolldamerna i Örebro Volley. Laget vann den tredje SM-finalen mot det regerande mästarlaget Engelholm med 3–1 i set och tog därmed hem SM-guldet via 3–0 i matcher.

Spräckte Rögles svit: "Skönt att vinna första"

Skellefteå vann den första ronden i SM-finalen i ishockey med 1–0 över Rögle. Forwarden Linus Lindström blev matchhjälte med ett mål fyra minuter från slutet. Finns ingen bättre känsla, skönt att se den gå in. Alltid skönt att vinna första, nu ska vi gå vidare, sade segerskytten till TV4 Play.

Drömmål gav Vittsjö första segern

Ett drömmål på frispark gav Vittsjö första segern i damallsvenskan. Heidi Kollanen knorrade in en frispark i 2–0-segern över nykomlingen AIK.

Säsongens första Värnamo-vinst – Zeljkovic hjälte

Värnamo tog säsongens första seger i allsvenskan. Det kan laget tacka Ajdin Zeljkovic för.

Felfritt igen av von Eckermann – svensk ledning

Henrik von Eckermann behåller ledningen i världscupfinalen i Riyad inför den sista omgången.