1 av 9
- Foto: TT Bild / Bildbyrån
2 av 9
- Foto: BILDBYRÅN / Action Images
3 av 9
- Foto: BILDBYRÅN
4 av 9
- Foto: BILDBYRÅN
5 av 9
- Foto: BILDBYRÅN / Action Images
6 av 9
- Foto: TT Bild / Jeff Roberson
7 av 9
- Foto: BILDBYRÅN / CORDON PRESS
8 av 9
- Foto: BILDBYRÅN
9 av 9
- Foto: BILDBYRŁN / freshfocus

9 idrottsprofiler som inte förtjänade att få några julklappar i år

Julafton är förbi och alla julklappar är öppnade. Många kunde öppna sina klappar med gott samvete – andra inte. Här är några idrottsprofiler som verkligen inte förtjänat några gåvor till julen i år.


1. Mario Balotelli

Först och främst gjorde Mario Balotelli ett ganska dåligt VM. Men det var inget jämfört med hans prestation än så länge i Liverpool. De höga förväntningarna på den kaxiga italienaren har slutat i en enorm besvikelse. Nej, inga julklappar till Balotelli i år. 


Bildkälla: Bildbyrån

2. Donald Brashear

Den åldrade hockeytuffingen Donald Brashear blev oerhört uppskriven när han värvades till Modo. Nu med facit i hand kan man undra varför. Det har inte blivit mycket speltid, och Brashear har inte gjort mycket väsen av sig på isen. Nu har han åkt hem till Nordamerika för att fira jul. Förhoppningsvis gör han det utan att få en enda julklapp.


Bildkälla: Bildbyrån

3. Suzana Lazovic

Först grät Montenegros Suzana Lazovic över att hon skadat holländskan Estavana Polman i handbolls-EM. Dagen efter bevisade hon för hela handbollsvärlden att det var krokodiltårar. Nio minuter in i matchen mot Sverige tacklade hon Linnea Torstensson så fult att hon fick rött kort. Är man så dum förtjänar man inga julklappar. 


Bildkälla: Bildbyrån

4. Luis Suárez

Han bits. Det är verkligen inte snällt. Luis Suárez borde ha blivit avstängd av tomten också.


Bildkälla: Bildbyrån

5. Richard Sherman

Att vara dålig förlorare är inte bra. Men att vara en dålig vinnare är faktiskt en ännu värre egenskap. Ta Richard Sherman till exempel. I klippet är han allt annat än sympatisk. Då blir det inga julklappar. 


6. Alin Seroni

I slutet av oktober tacklade Alin Seroni sönder sin motståndares smalben. I matchen fick han bara sitt andra gula kort, men blev i efterhand avstängd i fyra månader. Det räcker inte. Han borde också straffas med att inte få några julklappar.


Bildkälla: Youtube

7. Jarmo Sandelin

Den svenska golfspelaren och rasisten Jarmo Sandelin borde hålla sig till golf eller något annat i stället för att twittra. Rasism och islamofobi går inte hem, varken hos jultomten elller någon annan vettig människa. Hoppas det inte blev några julklappar för Jarmo.  


Bildkälla: Bildbyrån

8. Petter Northug

Är man sitt lands största idrottsstjärna borde man veta bättre än att köra rattfull. Det gjorde inte Petter Northug, som bestämde sig för att ta en sväng med bilen på fyllan. Det är verkligen inte okej. Det borde inte ha blivit några julklappar till norrmannen i år.


Bildkälla: Bildbyrån

9. Sepp Blatter

Sepp Blatter är det högsta hönset i det internationella fotbollsförbundet. Därför är det han som bär det yttersta ansvaret för att kommande VM kommer att spelas i de homofobiska länderna Ryssland och Qatar. Dessutom har inte drekt utredningen om mutor inom FIFA varit transparent. Blatters nära och borde ha mutats till att inte ge några julklappar till honom. 


Bildkälla: Bildbyrån

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.