Jones och Gustafsson.
1 av 5
Jones och Gustafsson. - Foto: Bildbyrån
Jones.
2 av 5
Jones. - Foto: Bildbyrån
Jon Jones innan matchen mot Gustafsson.
3 av 5
Jon Jones innan matchen mot Gustafsson. - Foto: Bildbyrån
The Mauler inför matchen mot Anthony Johnson.
4 av 5
The Mauler inför matchen mot Anthony Johnson. - Foto: Bildbyrån
Alexander Gustafsson.
5 av 5
Alexander Gustafsson. - Foto: Bildbyrån

The Mauler om Jones: "Man måste vara en förebild för unga"

Alexander Gustafsson säger sitt om att Jon Jones blir av med världsmästarbältet.


Jon Jones blev av med världsmästarbältet och blev avstängd från UFC på obestämd tid. Det enda rätta, menar Alexander Gustafsson.

Gustafsson har kommenterat händelsen i sin app: "Jag tycker det är väldigt tragiskt för sporten och för honom själv och för UFC. Det påverkar alla fighters och hela sporten och organisationen, det är väldigt tragiskt. Jag önskar inte det här till någon, den typen av beroende, eller vad det nu är han har. Jag hoppas bara att han blir bättre och lär sig från det här."

Bildkälla: Bildbyrån

"Visar att det inte är acceptabelt"

Gustafsson menar att att UFC hade inget annat val än att stänga av Jones: "De gjorde det rätta, det var det enda de kunde göra. Det är så många saker som Jon Jones gjort och som han har kommit undan med, hur långt kan man gå liksom… och det gör honom ingen tjänst, det här är att göra honom en tjänst."

Han fortsätter: "Man visar att det inte är acceptabelt. Man kan inte göra så här när man är världsmästare, man måste representera sporten bra och vara en förebild för unga", säger Gustafsson.

/
UFC
/
MMA
/
Relaterat
Är The Mauler en bra förebild?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fernandes drömvolley gav United-seger

1 timme sedan

Engström: "Skönt att spräcka målnollan"

3 timmar sedan
Förra säsongen svarade Röglebacken Adam Engström för nio mål på 52 matcher och slog igenom i SHL. Nu satte han säsongens första mål redan i den fjärde omgången. Skönt att spräcka målnollan, säger 19-åringen efter 3–1 hemma mot Växjö.

Jönsson efter förlusten: "Vi fick en lektion"

igår 20:12
Växjö hade inte en chans borta mot Rögle. Ängelholmsklubben vann med 3–1 – smickrande siffror för SM-guldvinnaren från Småland. Vi fick en lektion i dag, säger Växjötränaren Jörgen Jönsson.

Vasic sena cykelspark räddade poäng åt BP

igår 19:44
Brommapojkarna såg ut att förlora viktiga poäng på hemmaplan. Då klev Nikola Vasic fram på tilläggstid och cykelsparkade in kvitteringen (2–2) mot Norrköping.

Helt lika i Solheim Cup – tre raka för Grant

igår 19:42
Linn Grant har vunnit tre raka matcher och bidragit starkt till Europas upphämtning. Segern som utjämnade till 8–8 lär gå till Solheim Cup-historien. Det var helt sinnessjukt, säger Grant.

VM över för Kessidis – med dubbla misslyckanden

igår 18:20
VM i Belgrad blev ett misslyckande för Alex Kessidis. Ett dubbelt sådant. Svensken får fortsätta att längta efter ett VM-guld och jaga en svensk kvotplats till Paris-OS

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.