Här åker de jetpacks – och det verkar vara det roligaste någonsin

Hoppa från en helikopter ovanför Dubai med ett jetpack på ryggen? Ja!


De här männen heter Yves Rossy och Vince Reffet och är våghalsar. Här har de fått tag på vasitt jetpack och utnyttjar de maximalt genom att hoppa ut från en helikopter ovanför Dubai och i öknen. Coolt? Ja.

Bildkälla: Youtube

De är ute i Emirate-öknen och testar vingarna och det verkar gå riktigt fort, och det verkar vara bland det roligaste man kan göra här på jorden.

Se klippet här. HD rekommenderas:

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du vågat testa?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Förlorade benet i Hamas attack – ska spela EM

Apple nära rättigheterna till nya klubblags-VM

Teknikjätten Apple ska vara nära ett avtal med Fifa om TV-rättigheterna till nästa års klubblags-VM, enligt New York Times.

Svensken återupptog karriären – hos CL-mästaren

Från målvaktstränare i Alingsås – till målvakt hos Champions League-mästaren Magdeburg. Mikael Aggefors, 39, är tillbaka i hetluften igen.

Nyberg klar som domare i fotbolls-EM

1 timme sedan
Herrlandslaget tog sig inte till fotbolls-EM i sommar, men en svensk domartrio får i alla fall göra resan till Tyskland. 35-årige huvuddomaren Glenn Nyberg är tillsammans med sina assisterande domare Andreas Söderkvist och Mahbod Beigi uttagna till EM, som inleds den 14 juni, skriver Aftonbladet.

Stark bästa svenska – nära OS efter majorsuccén

2 timmar sedan
Maja Starks andraplats i årets första major, Chevron Championship, innebar samtidigt ett jättekliv mot OS i Paris. På världsrankningen klättrar Stark från 46:e till 28:e plats och hon är nu bästa svenska – precis före 29:an Linn Grant.

McDavid historisk – fem assist i målfesten

2 timmar sedan
Det blev en målfest när Edmonton Oilers vann med 7–4 mot Los Angeles Kings i den första NHL-åttondelen – mycket tack vare Connor McDavid.