Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

6 svar på tal du kan ge din partner som tycker du lirar för mycket CS

- 09/02/2016, 18:49
1 av 8

CS...
2 av 8

CS...

You can't live with it...
3 av 8

You can't live with it...

And not without it.
4 av 8

And not without it.

Har du en partner som klagar på att du spelar för mycket?
5 av 8

Har du en partner som klagar på att du spelar för mycket?

Då är du inte ensam.
6 av 8

Då är du inte ensam.

Men allt går så klart att lösa.
7 av 8

Men allt går så klart att lösa.

Kan vi hoppas.
8 av 8

Kan vi hoppas.

Får du klagomål på att du spelar för mycket? Då bör du läsa det här.

1. Dra in din partners intressen

Spelar din partner fotboll? Umgås supermycket med sina kompisar? Festar mycket eller står och speglar sig? Spelar fan ingen roll vad det är, änvänd det emot honom/henne. Om personen gillar att lägga massor av tid på sitt intresse måste väl du få lägga mycket tid på ditt? EXAKT VA!


2. Det här med att spela sent

"Jag behöver mina åtta timmar". Blablabla. Din partner blir ofta rosenrasande på att du sitter med hörlurar framför datorn sent på natten. Detta samtidigt som du skriker "VIKET JÄVLA ACE" och så vidare. Samtidigt får din partner utan minsta klagomål prata i telefonen, sjunga högt i duschen, kolla på film och göra allt den vill fram till klockan 02.00. Men så fort det ska spelas blir det plötsligt väldigt jobbigt...

Ta upp det. Rätt ska vara rätt.


3. Personen visste detta från början

Att gifta sig med en jour-jobbande stafettläkare, för att sedan klaga på att personen jobbar och är borta mycket, ja det är ingenting annat än dumt. Blir man tillsammans med någon som spelar CS, ja då kanske man får ta att det blir några små timmar framför datorn. Vissa har fotboll, andra lägger mycket tid på sin bandy – du har ditt CS.


4. Ekonomin

När det handlar om dyra och snygga knivar och skins är det ett jävligt känsligt område när det kommer till cash. Detta samtidigt som din partner tillåts lägga pengar på smink, kläder, skor, klockor och andra teknikprylar. "Varför lägga pengar på någonting som inte ens existerar?" får du höra.

"Varför lägga pengar på en märkesjacka för 7 000 när du kan köpa skins med coola mönster?" Olika prioriteringar.


5. Dra upp sociala medier

"Du sitter ju seriöst 7 timmar om dagen framför den där jävla datorn". Mmm, jo men så är säkert fallet, men till ditt försvar så sitter antagligen din partner lika många timmar per dygn och scrollar Instagram, Snapchat, Facebook, Jodel och andra sociala medier. Same shit, different name.


6. Din älskling hotar med att ha sönder datorn

Köp en billig skitdator. Då kan personen banka sönder den hur mycket han/hon vill.


Klagar din partner på att du spelar för mycket?