Är det här årets galnaste intervju?

Conor McGregor ska slåss mot Nate Diaz i UFC 196 i helgen, och känslorna inför matchen är minst sagt heta.


I helgen, under natten mellan lördag och söndag svensk tid, kommer UFC 196 hållas i Las Vegas, och den stor fajten är den mellan Conor McGregor och Nate Diaz.

Redan på presskonferensen inför fajten hade de svårt att inte gå till attack mot varandra, och i tv-intervjun med Fox strax efteråt framgick det ganska tydligen att de här killarna inte vill göra något annat än att puckla på varandra.

– Snackandet är klart, jag är redo att slåss nu! Det här är bara skitsnack allt det här. Vi är redo att slåss nu, det är dags, det är sålt! säger McGregor i intervjun.

Bildkälla: Youtube

Annars verkar ju Conor McGregor vara en ganska skön kille.

Kolla när han överraskade sitt störta fan här.

UFC-galan kan du se med start klockan 04:00 på Viaplay.

UFC
/
/
/
MMA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vem vinner?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

1 timme sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

2 timmar sedan
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

2 timmar sedan
Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.

Så tycker fotbollsfansen om VAR

idag 07:16
Närmare hälften – 48 procent – av de som följer fotbollsallsvenskan kontinuerligt eller till och från är ganska eller mycket positiva till att införa VAR. Det visar en undersökning gjort av Verian, på uppdrag av TV4 och Fotbollskanalen. 27 procent av de tillfrågade är dock ganska eller mycket negativa.

Löftet till Bergvall: "Ska finnas där för honom"

idag 06:32
Tolv allsvenska matcher och en cupfinal mot Malmö FF återstår av tiden i Djurgården. Sedan bär det av till London och Tottenham för Lucas Bergvall, 18. Där ställer sig gärna Dejan Kulusevski i välkomstkommittén. Jag har aldrig haft en svensk lagkamrat så det ska bli otroligt kul att vara där och finnas för honom, säger han.