Zlatan i en staredown med Sébastien Chabal...
1 av 4
Zlatan i en staredown med Sébastien Chabal...
Ja detta såg ju i alla fall roligare ut.
2 av 4
Ja detta såg ju i alla fall roligare ut.
..på välgörenhetsgalan Les Enfoirés i Paris.
3 av 4
..på välgörenhetsgalan Les Enfoirés i Paris.
Så det var därför han dissade idrottsgalan.
4 av 4
Så det var därför han dissade idrottsgalan.

Franska råskinnets order till Zlatan: "Jag slår först..."

När det var dags för Idrottsgalan i Stockholm stannade Zlatan hemma i Paris för en minst sagt annorlunda välgörenhetsgala. Nu har det kommit fram vad som egentligen utspelade sig under kvällen.


När det var Idrottsgala i Globen i Stockholm dök inte Zlatan Ibrahimovic upp. Han var nämligen upptagen med att slåss mot den 113 kilo tunge rugbyspelaren Sébastien Chabal.

Det hela utspelade sig på ett välgörenhetsevent och Zlatan fick agera slagkämpe. Den franska tv-kanalen Téléfoot följde med svensken inför fighten, och han var allt lite nervös.

– Jag kommer behöva ha turen på min sida… ska Zlatan ha sagt i klippet enligt Aftonbladet.

Chabal ska dock ha lugnat Zlatan och berättat precis hur fighten skulle gå till.

– Jag slår första slaget, sen slår du mig, så ramlar jag, sa Chabal enligt Aftonbladet.

Det var även precis det som hände i matchen, och Zlatan verkade haft det trevligt.

– Jag gillar verkligen den här typen av arrangemang, som har som syfte att samla in pengar för barn i nöd. Det är fantastiskt. Tack för att jag fick komma, sa Zlatan.

– Jag hade väldigt roligt och hoppas att ni också hade det, berättade Zlatan i sitt tal till publiken enligt Aftonbladet.

/
MMA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du tagit Zlatan i fajt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Real slog ut regerande mästarna i straffrysare

igår 23:58

Kimmich nickade Bayern München till semifinal

igår 22:58
Bayer Leverkusen briljerar i Bundesliga och är redan klar tysk mästare. Men Bayern München kan vinna den tyngsta titeln av dem alla – Champions League. 1–0 hemma mot Arsenal och 3–2 totalt innebär semifinalspel.

Brynäs rivstart knäckte Djurgården

igår 21:30
Det tog sju minuter för Brynäs att avgöra den första finalmatchen mot Djurgården. 6–2 inför hemmapubliken var en perfekt start i kampen om en biljett tillbaka till SHL. En skön start, vi gör en bra match och förtjänar att vinna, säger Brynäs Linus Ölund till TV4 Play.

Svensk succé – ryttarstjärnorna i topp i finalen

igår 20:40
Henrik von Eckermann varnade för landslagskompisen Peder Fredricson i världscupfinalen. Fredricson ligger tvåa efter den första omgången i Riyad efter den snabba och felfria ritten på Catch Me Not – enbart slagen av von Eckermann. Jag är inte förvånad. Kul att slå honom och jättekul att vi båda är i topp, säger världsettan.

Nadal lämnade Barcelona till stående ovationer

igår 18:34
Comebacken på arenan som bär hans namn tog slut efter två matcher. Tennisstjärnan Rafael Nadal förlorade i raka set mot Alex de Minaur i den andra omgången av Barcelonas ATP-turnering. Det var en fantastisk upplevelse att få möta "Rafa" här på hans egen bana, säger de Minaur.

Kittel GP-tvåa – "Tarzan sviker mig aldrig"

igår 15:56
Med i den absoluta toppen efter den inledande GP-ritten i världscupfinalen. Patrik Kittel och hans Touchdown gjorde avtryck direkt i Riyad. Fullträffen gav en överraskande andraplats. "Tarzan" sviker mig aldrig. Jag skulle vilja rida küren redan nu, säger Kittel.