Sveriges chanser i EM hänger helt på Zlatan.
1 av 4
Sveriges chanser i EM hänger helt på Zlatan.
Zlatan mot Danmark.
2 av 4
Zlatan mot Danmark. - Foto: Bildbyrån
Chefen!
3 av 4
Chefen! - Foto: Bildbyrån
Chefen igen!
4 av 4
Chefen igen! - Foto: Bildbyrån

Så här stor chans har Sverige att vinna EM

Europamästerskapet närmar sig. Suget börjar komma men vad har Sverige för chanser egentligen?


Det är den engelska tidningen The Mirror som har bett sin korrespondent inom europeisk fotboll, Ed Malyon, att ranka ländernas chanser till guld.

Malyon tippar sitt England på en sjunde plats och Sverige kommer några placeringar bakom. Men det är ändå en respektabel tolfte plats som Sverige tar sig in på. Bakom Sverige går det bland annat att hitta Ryssland. Laget som Sverige kom bakom i kvalet till just EM.

"Zlatan", så börjar Malyon sin motivering till Sveriges chanser. Sen skriver han inte så speciellt mer utan det verkar som att det är Zlatan Ibrahimovic vi får förlita oss på i sommar.

Men det visste vi väl redan?

/
EM
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Finns det någon chans att Sverige lyfter bucklan i sommar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

1 timme sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

1 timme sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.