Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är penisbilden som fått eleven anklagad för 70 brott

- 03/05/2016, 14:00

Till en början gick allt under radarn. Men i helgen förvandlades skämtet till en mardröm för 19-årige eleven Hunter Osborn – som nu är anklagad för 70 brott.

Det hela började som ett vad. Eleven Hunter Osborn blev utmanad av en lagkamrat i fotbollslaget att visa toppen av sin penis på lagfotot vid Red Mountain High School i Mesa, Arizona. Men ingen kunde ana vad som kom att vänta.

Till en början höjdes inga röster över tilltaget och allt verkade gå under radarn. Fotot trycktes i omkring 3400 upplagor till skolans studenter och fanns även i lagets matchprogram som såldes vid samtliga hemmamatcher. Men den gångna helgen upptäcktes 19-åringens aktion.

Skolledningen fick snabbt reda på tilltaget och kontaktade omedelbart polis. Och nu har en utredning dragit i full gång där Osborn riskerar 69 fall av blottning – samtliga för var och en av de övriga eleverna på lagfotot – samt ett av "uppvisande av skadliga objekt för minderåriga", skriver CBS.

Antalet åtalspunkter kan såväl öka som minsta då alla över 18 år på fotot har möjlighet att avstå att driva sin del av åtalet mot Hunter Osborn. Eleverna verkar dock redan tycka det hela gått till överdrift.

– Det kommer finnas i hans brottsregister resten av hans liv. Konsekvenserna är lite hårda, säger en elev enligt CBS.

– Han gjorde ett dumt misstag, och jag tycker inte han borde bli straffar så hårt för det, säger en annan.

CBS har också varit i kontakt med en granne till Hunter Osborn.

– Jag hoppas att någonting kan göras så det här inte förstör hans liv, hans karriär, säger grannen.

– Han är en bra kille. Går inte ut och festar hela tiden, går upp i tid och sköter skolan, besöker kyrkan på söndagar. En bra kille. Jag lider med honom.

Red Mountain High School har redan kallat tillbaka årsboken och startat en internutredning.