Tisdag 17 Maj
Stockholm

Gå ner i vikt – annars stänger det här gymmet av dig

Justine Maguire är en av ägarna av gymmet. OBS: Bilden är inte från Fe Fitness
Justine Maguire är en av ägarna av gymmet. OBS: Bilden är inte från Fe Fitness. Foto: TT/Fe Fitness

Men det finns en chans att få komma tillbaka, om man nu vill det.

Kommentera (39)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Snart är sommaren slut och då fylls gymmen. Så lär det även bli i Fe Fitness, ett gym som öppnar i London nästa vecka. Grejen är bara det att lokalen kan nog bli tom lika snabbt som den blev full då det finns en överhängande risk att stängas av, skriver brittiska Metro.

Gymmet har ett tolvveckors schema som är individuellt anpassad till varje person och visar hur de ska träna och äta under dessa tolv veckor.

Och de som inte följer schemat och engagerar sig kommer stängas av, samt betala avgiften på 10 000 kronor, allt för att klienterna ska ha en morot att följa schemat

– Det här gymmet vill skapa en förändring hos de som vill förändra sin hälsa och träning. Vi vill inte arbeta med de som inte kan anstränga sig i träningen.

Men det går att komma tillbaka, om du misslyckas så kan du få gå på schemat igen om du kan visa att du engagerar dig och anstränger dig.

Vad är då belöningen när man har klarat de tolv veckorna? Jo antagligen har du fått en slankare kropp och en bättre hälsa men du får även möjligheten att köpa ett riktigt kort på gymmet, skriver brittiska Metro.

Sugen på det här gymmet?
Tack för din röst!
Kommentera (39)
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt